Markkinoinen paras yrityslahjakortti!

 

Nyt voit ilahduttaa lahjakortillamme niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin. Joyful Giftcard soveltuu useaan eri tilanteeseen ja tarkoitukseen, sillä voit valita lahjakortin neljästä eri hintaryhmästä: 29 €, 49 €, 69 € tai 99 €(alv 0%). Hinta sisältää toimituskulun 9 € / kortti. Jokaisessa hintaryhmässä on laaja ja vaihtuva valikoima tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita. Tilaa helposti Joyful-lahjakortit omalta jälleenmyyjältäsi kautta maan. Asiakaspalvelumme auttaa teitä löytämään lähimmän Joyful -jälleenmyyjän  asiakaspalvelu@joyfulgiftcard.fi tai +358 453 498 313. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit toimitetaan sinulle muutamassa päivässä.

 

Anna kortit vain lahjansaajille – ja sitten sinun työsi on tehty, sillä Joyful-lahjakortin ammattilaiset huolehtivat kaikesta tästä eteenpäin! Nopea ja luotettava logistiikka kotimaasta pitää huolen siitä, että valittu lahja toimitetaan vastaanottajalle nopeasti. Joyful -lahjakortin käyttö on todella helppoa, sillä lahjansaaja löytää kortistaan menettely ja kirjautumisohjeet sekä henkilökohtaisen koodinsa www.joyfulgifts.fi sivustolle. Nettisivuillamme hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme, minkä jälkeen lahja toimitetaan hänelle suoraan noutopisteeseen.

 

Jos tilauksesi käsittää yli 30 Joyful Giftcard -korttia, tarjoamme sinulle mahdollisuuden esittää sivuillamme oma personoitu tervehdyksesi lahjansaajille. Voit liittää halutessasi mukaan yrityksesi logon tai haluamasi kuvan. Jos lahjansaajalla tulee jotakin kysyttävää tai hän huomaa toimituksen jälkeen lahjassa jotakin vikaa, voi hän ottaa yhteyttä Joyful Giftcardin kotimaiseen asiakaspalveluun, joka auttaa kaikkina arkipäivänä kaikissa tapauksissa. Tämän helpommaksi ei lahjan antaminen voi enää tulla!